Lányok! Hogyan szeditek le a szőrt odalent? Mert nekem az ajkakról a dús szőrzetet nem könnyű leszedni borotvával, és sokszor nem is sikerül teljesen. Hát még a fenekem, és a hüvelnyílásom között.
ez mi a fenét keres a randizás kategóriában!?
Fogd a gyantázócsíkot és egy kemény rántás és sikoly kíséretében megszabadultál a szőrtől
az előbb küldtem választ, de eltűnt. nem értem. hm
szóval, kezdj el kozmetikushoz járni gyantázásra.
kellemetlen először, hogy a fenekednél matat egy idegen, de sokkal gyengébb lesz a szőr már az első alkalom után.
ezt mondd a paliknak, akik már sokszor attól is frászt kapnak, ha csak egy kis háromszög van ott szőrből.
szóval szedd csak le. főleg a fenéknél, ajkaknál.
nekem is az volt. főleg, hogy borotváltam.
mióta gyantáztatom ritkább és vékonyabb is a szőr. ajánlom mindenkinek. én is ódzkodtam tőle. de higgyétek el, fel fogtok lélegezni pár alkalom után.
és egyébként kevésbé fáj, mikor az intim területet szedik, mint mikor a lábamat. nem is értem.
először persze kicsit rosszabb volt, tekintve, hogy vastagabb volt a szőr, de már a második alkalommal alig éreztem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!