Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most a nőknek tényleg könnyebb valakit találniuk, aki le akar velük feküdni, vagy csak úgy volt megcsinálva a videó?
Láttam egy videót, ha kell meg is tudom keresni, amiben volt hogy a csaj oda ment idegenekhez az utcán, és azt mondta, hogy "lefekszel velem?" vagy ilyesmit, és erre 10 ből a nagy része igent mondott.
És volt ez megcsinálva férfival is, ahol elvileg megkérdezett 100 nőt, és mind nemet mondott.
Vagy kiröhögték, vagy egyből nem!
Most tényleg ennyi? A nőknek sokkal könnyebb?
Vagy úgy volt megvágva a videó, hogy ezt mutatták?
Gondolkodjál már mit látsz egy buliban!
Ezerszer könnyebb egy nőnek találni partnert.
# 3
Beszélsz itt hülyeségeket...
Max az nem mer kezdeményezni, akinek nincs önbizalma, az pedig nem innen ered. Attól, hogy a nők kezdeményeznének még ugyanennyi magányos nyommer lenne, aki nem kell senkinek a hozzáállása miatt.
Tényleg ezerszer könnyebb, nincs ebben semmi meglepő. De ez régen is így volt, még nótát is írtak róla, szerintem te is ismered:
http://www.youtube.com/watch?v=h0T0FYWSbfQ
Szóval mi sültkrumpliért sem kellünk nekik.
Tudod, poligámia vs. hipergámia:
"mivel a nőkben nagyobb erkölcsi gát van."
Jó vicc volt.DE lehet,hogy csak én élek egy másik ri*ancokkal telített bolygón,ahol mindenki össze-vissza kefél és egy szemernyi tartása sincs.Légy szíves mondd el,hogy merre vannak azok a lányok,akiknek van tartásuk,mert én amióta barátnőt próbálok szerezni,azóta egyet még egyel se találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!