Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egészséges marad a hajam a...

Egészséges marad a hajam a hővédővel?

Figyelt kérdés
Múltkor elkísértem a tesómat a fodrászhoz, és a végén megkérdeztem, hogy nekem mennyire egészséges a hajam, és ha vágatni akarom, akkor mennyi kéne... Nos ős 7-9 centit mutatott nekem, mert ugye folyamatosan hajat vasalok (undorodom a hajam természetes külsejétől). Én nem félek a vágatástól, mert 4-5 hónapon belül megint ilyen hosszú lesz (gyorsan nő a hajam,)De csak attól félek, hogy ha utána használom a hajvasalót (természetesen hővédővel) akkor egészséges marad? Mármint akkor nem fogja ennyire tönkretenni a hajamat, ugye??

2013. szept. 15. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:
A hővédő sem csodaszer azért.
2013. szept. 15. 17:22
 2/2 anonim válasza:
Ha vasalod a hajad mindenképp használj hővédőt! Személyes tapasztalatom hogy, az ár általában tükrözi a minőséget. Nagyon fontos ebben az esetben a haj folyamatos hidratálása. (pakolás, hajvégápoló használata) Fodrászkellékes üzletekben , sokféle minőségi termékek közül tudsz választani és ott az eladó általában tapasztaltabb mint egy áruházi árufeltöltő!!!
2013. szept. 21. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!