Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kopaszodás ellen is érhetnek...

Kopaszodás ellen is érhetnek valamit a hajhullás elleni dolgok?

Figyelt kérdés
Tehát nekem magasodik a homlokom, épp úgy ahogy édesapámnak is van. Ezért én genetikai dologra gondolok. Lehetséges hogy ezért nem látok változást, ha ilyen szerekkel kenem és ápolom, vagy használnia kéne erre is, és valami más a probléma?

2013. szept. 14. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A férfias hajhulláson semmi sem segít. Vannak gyógyszerek amik lassítják, de ahogy abbahagyod visszagyorsul. És igen sok mellékhatásuk van...
2013. szept. 15. 23:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

És a gyakori hajmosástól gyorsulhat? Vagy az sem befolyásolja negatív irányba sem?

2013. szept. 16. 09:20
 3/4 Zora242 ***** válasza:
Az, hogy milyen ütemben kopaszodsz, első sorban az életviteledtől és a hajad ápolásától függ. Ha nagyon zavar akkor hajátültetés.., másnak nincs értelme
2013. szept. 16. 14:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon gyakran mosok hajat legtöbbször naponta. Tudom ezt nem kéne, viszont ha nem mosok hajat 1-2 napig, akkor nagyon lelapul, és undorítóan zsíros lesz.
2013. szept. 17. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!