Nagyon hamar olajos lesz a homlokom, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Az arcom többi része egyeltalán nem zsíros, csak a homlokom, de eddig semmi nem jött be rá, mit tudtok ajánlani?2013. szept. 14. 15:54
2/7 A kérdező kommentje:
Jaj, kedves első, nem tudom miért kell kötekedni, igen, olajos, tudod ezt arra mondják, mikor zsírosan fénylik. Vannak krémek is, amire azt írják, hogy olajos bőrre, na azok nem használnak...ezért kértem itt tanácsot, hátha valaki tud segíteni. Azt pedig beláthatod, hogy a kommented teljesen felesleges volt, nem is értem minek írtál ide, gondolom azt hitted, hogy vicces leszel, pedig csak tájékozatlan vagy, ezek szerint.
2013. szept. 14. 20:05
3/7 anonim válasza:
nekem a kecsketejes szappan segített :)
4/7 anonim válasza:
első vagyok nem kötekedtem csak életemben nem hallottam olyat, hogy olajos homlok. ebben az esetben ha a krémek nem jók menj kozmetikushoz az majd megoldja
5/7 A kérdező kommentje:
Nem oldja meg, jártam kozmetikushoz.... Miért gondolod, hogy a gyorsan zsírosodó bőrrel a kozmetikus csodákat tud tenni? Nekem semmi olyat nem ajánlott, ami bevált volna.
2013. szept. 17. 17:27
6/7 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy a gyorsan zsírosodó bőrrel a kozmetikus csodákat tud tenni?
mert olyan zsíros a bőröm mint az állat és a kozmetikus hozta helyre és tartja szinten
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor neked szerncséd volt, mint mondtam, nekem nem tudott vele mit kezdeni.
2013. szept. 17. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!