Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arctisztítót hogy lehet...

Arctisztítót hogy lehet házilag készíteni?

Figyelt kérdés
Szeretnék bevezetni egy napi rutint, amit nem biztos, hogy be tudnék mindig tartani, de próba szerencse. Ugye sokan úgy csinálják, hogy felkelnek, víz, tonizálás, hidratálás. Na már most én még csak 19 éves vagyok, nem ráncosodom - lekopogom - nem szeretném a bőrömet tönkretenni ilyen meg olyan tonikokkal. Ha lehet, mindenből természetes alapanyagot használok (hajamra banánt, lábamra szintúgy joghurttal keverve, kezemet át szoktam kenegetni citromos-tejes lével, tehát nekem nincsenek ilyen méregdrága krémeim és nem is akarok ilyeneket venni.) Van víztisztítónk is, egy nagyon jó kókuszos Baba krémem, amit szeretek, már csak vmi arctisztító kéne ami olcsón kijön. Köszi a válaszokat előre is.
2013. szept. 12. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is szeretem a természetes dolgokat és az otthoni praktikákat.

Én úgy tisztítom az arcomat, hogy ha van rajtam smink akkor egy olajfajtával pl oliva, szőlőmagolaj szépen átmasszírozom az arcomat ez teljesen jól feloldja a festéket. szemeről egy vattapamacs segtségével szedem le. Utána házi szappannal lemosom az olajat és végül finomra darált himalaya sóval bekenem a vizes bőrömet .Ez táplálja fertőtleníti. Olyan egy óra fél óra múlva mosom le hideg vízzel. reggel csak leöblítem hideg vízzel és kész. DE régen használtam almaecetes tonikot, nagyon jó a bőrnek fele víz fele almaecet esetleg mehet bele illóolaj hogy ne legyen annyira büdi. Persze e mellett szoktam arcpakolásokat felrakni, a kedvencem a méz és kakaó kombináció ami ráadásul finom is.

2013. szept. 12. 17:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Himalaya só? Hát azt meg hol lehet kapni?
2013. szept. 12. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:

egy kiló olyan 900 ft körül van és én bioboltban vettem de már dm-ben is láttam. És az a vicc hogy sószappant 1000 ft-ért árulnak,közben egy kiló himalaya só jobban megéri.

[link]

ilyesmi de én kávédarálón ledaráltam nehogy megsértse a bőrömet.

2013. szept. 12. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!