Arctisztítót hogy lehet házilag készíteni?
Én is szeretem a természetes dolgokat és az otthoni praktikákat.
Én úgy tisztítom az arcomat, hogy ha van rajtam smink akkor egy olajfajtával pl oliva, szőlőmagolaj szépen átmasszírozom az arcomat ez teljesen jól feloldja a festéket. szemeről egy vattapamacs segtségével szedem le. Utána házi szappannal lemosom az olajat és végül finomra darált himalaya sóval bekenem a vizes bőrömet .Ez táplálja fertőtleníti. Olyan egy óra fél óra múlva mosom le hideg vízzel. reggel csak leöblítem hideg vízzel és kész. DE régen használtam almaecetes tonikot, nagyon jó a bőrnek fele víz fele almaecet esetleg mehet bele illóolaj hogy ne legyen annyira büdi. Persze e mellett szoktam arcpakolásokat felrakni, a kedvencem a méz és kakaó kombináció ami ráadásul finom is.
egy kiló olyan 900 ft körül van és én bioboltban vettem de már dm-ben is láttam. És az a vicc hogy sószappant 1000 ft-ért árulnak,közben egy kiló himalaya só jobban megéri.
ilyesmi de én kávédarálón ledaráltam nehogy megsértse a bőrömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!