Szolariumozasnal meddig szokas levetkozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Meg eldtemben nem voltam szoliban, ugyhogy lehet eleg idiota egy kerdes, mindegy:) szoval azt nem tudom hogy ha bemegyek a szoliba es elkezdek levetkozni akkor meddig vetkozzek?:D marmint gondolom bugyi marad higeniai okokbol (?) de a melltartot levegyem hogy ne legyen melltarto formam? Vagy hogy mukodik ez az egesz?
A segitsegeteket elore is nagyon koszonom, illetve bocsanat hogy nem irtam ekezeteket es a helyesirasi hibakert, csak telefonrol vagyok.
Puszi
2013. szept. 9. 11:19
1/7 anonim válasza:
Én mindent leszoktam, hogy a bugyinak se maradjon nyoma.
Le van fertőtlenítve a gép minden használat előtt.
2/7 anonim válasza:
Én ritkán járok, de szerintem pont az a lényege a szolinak, hogy ne legyen nyom, tehát mindent leveszek. Viszont ajánlom hogy jól nézd meg hova fekszel, mert találkoztam már olyan szolival, ahol lusta volt a csajszi mindenki után fertőtleníteni, pedig abban a "kemény munkában" kb ennyi dolga lenne.
3/7 anonim válasza:
én is általában bugyira szoktam,fekvősben szerintem mindenképp hagyd magadon a bugyit,én nem bízok teljesen ebben a fertőtlenítésben,egyszer áttörli,de az még nem olyan biztos,állóban szerintem nyugodtan levetheted a bugyit,mert ott ugye nem érintkezel a szolárium felületével,én állósba járok,magamon szoktam hagyni a bugyit,de csak azért,mert így látom a különbséget,hogy már mennyit barnultam
4/7 anonim válasza:
Én megbízható szoliba járok, és le szoktam venni a bugyit is. Sosem volt még semmi gondom belőle, semmilyen fertőzésem, legyen az nemi, vagy bőrgomba. Nem mindegy, hogy hova fekszik be az ember, az biztos. Én azt szeretem a szoliban, hogy nincs fürdőruhanyom, így én nyáron is járok, mert a strandon rámbarnul a fürdőruha, ezt 1-2 alkalom alatt be is barnítja a szolárium.
5/7 anonim válasza:
ha nem akarsz foltos lenni bugyit is vedd le.ha fekvőbe mész egy picit húzd majd szét a popsidat hogy felül ne legyen egy fehér foltod :) de ez nem törvényszerű hogy lesz
6/7 anonim válasza:
Én a foltok elkerülése érdekében (fenekemnél és a gerincemnél szokott lenni) forgok. Hason fekszem be, és félidőnél fordulok meg. Azóta nincs ilyen gondom.
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, mindenkinek megy a zold kezecske! :)
2013. szept. 26. 22:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!