Fiúk, titeket melyik zavarna kevésbé? Melyik a jobb? (szőrtelenítés)
1. Borotva. Ha borotválom magam akkor már fél nap múlva elkezd picit bökni, minden nap borotválni kell, ezenkívül az én bőröm elég érzékeny, pici piros pöttyökkel leszek tele emiatt. Annyira nem vészesen feltűnő, de azért látszik.
2. Gyanta. A gyantától 1 hétig teljesen sima mindenem, nincsenek piros pöttyök, és ha nő vissza, nem bök. Viszont miután elkezd nőni, meg kell várnom, hogy kinőjön annyira, hogy újra gyantázni lehessen, ami kb. 1 hét, tehát addigis kicsit szőrös vagyok.
Na szerintetek melyik a jobb?
Gyanta, egyértelműen. Egyrészt neked se kell mindennap azzal vacakolni, másrészt ha borotválod gyorsan visszanő és piros pöttyök, hát sztem valahogy nem az igazi.
A gyantázás után viszont x ideig szinte "tökéletes" a hatás amit borotvával a legtöbb csaj nem tud elérni (lehet h nem is lehet) Az meg h 1 egy hétig szőrös nem zavar, igazából csak az zavar ha szúrós.
Én mondjuk biztos gyantáztatnék ha kéne de szerencsére a barátnőm szőrösen szeret. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!