A pávaságot kizárja, ha valakinek nem ilyen tini arca van és nem 50 kg de a haja pl felvan zselézve?
Figyelt kérdés
és esetleg csőnadrágot hord? xd2013. szept. 7. 20:31
1/5 anonim válasza:
Szóval... úgy is öltözködsz és viselkedsz... mint egy "páva"?
2/5 anonim válasza:
Miért zárná ki? De a páwaság nem hiszem hogy a zselézett hajról és a csőnadrágról szól. Amúgy megkérdezhetem hogy mi vitt rá hogy ezt az ótvar "stílust" kövesd? Nem gonoszkodásból, de komolyan kíváncsi vagyok rá.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, csőnadrágom sincs és a hajam sem biztos, hogy úgy fogom hordani mikor megkezdődik a suli (itt 16. án). A hajat azért hordanám úgy, mert a sima hajam nem szeretem annyira, nem áll olyan jól.
2013. szept. 7. 20:41
4/5 anonim válasza:
Szóval most páwa akarsz lenni vagy nem?._.
Egyébként ettől még nem leszel páwa:D
MAX. ha olyan hajad van,hogy oldalra zselézett. Ha csak simán fel akkor jó a stílusod:)
5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem szeretném ha páva szavakkal illetnének xd szóval nemigazán.. a hajam még nem tudom milyen lesz.. oldalt röövid fentebb hosszabb de nem tudom ..s
2013. szept. 7. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!