Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olyan sápadt és fehér az...

Olyan sápadt és fehér az arcom, szerintetek mit tehetnék ellene ami nem túl költséges?

Figyelt kérdés

2013. szept. 6. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Ülj ki napozni,fordítsd a Nap felé az arcod. Már nem erős a Nap,nem éget,de ha sokat éri az arcod,meg tudja fogni.
2013. szept. 6. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát, ha ilyen alkat vagy, akkor kb. semmit.

Tapasztalat. :(

2013. szept. 6. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Amúgy van, akinek a sápadt bőr jön be.
2013. szept. 6. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy, tegyél fel egy kis halvány, nem túl erős pirosítót az arccsontodra és/vagy kontúrt (matt bronzosítót) az arccsontod alá - és egy picit rakhatsz a halántékodra is. de fontos, hogy jól el legyen dolgozva!

Ha hosszabb távra szeretnél változtatni rajta, akkor napozz többet.

2013. szept. 6. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Használd ki! Emeld ki a szempilláid, a szemed! Simán lehet belőled porcelánbabát varázsolni!:)
2013. szept. 6. 22:54
 6/9 A kérdező kommentje:
lány vagyok igen, és köszi válaszokat :))
2013. szept. 7. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is sápadt vagyok,de már elfogadtam. Mondjuk elég nehéz a helyzet az alapozóvásárlásnál. :D

Szoli,bronzosító...

2013. szept. 8. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a baj azon, ha valaki fehérbőrű. Én is az vagyok, ráadásul a nap nagyon hamar megkap. De imádom!
2013. szept. 8. 14:27
 9/9 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. Nagyon sápadt vagyok, kiderült hogy vashiányos vagyok. Menj el háziorvoshoz, lehet ránézésre is megmondja, vagy elküld vérvizsgálatra és megtudják neked mondani:) Ha vashiányos vagy akkor vasat kell szedned (kis tabletta) minden nap 2x vagy amit a doki mondd. Ha nagyon sápadt vagy akkor ez elég valószínű. Van különbség fehér bőrű és sápadt között.
2013. szept. 8. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!