Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon fehér a bőrőm, félek...

Zsinga kérdése:

Nagyon fehér a bőrőm, félek hogy csufolni fognak?!

Figyelt kérdés
Sziasztok, én sose voltam az a nagy "nagyon szeretnék lebarnulni" divat, nekem magammal semmi bajom, én igy jol érzem magam, most végeztem 8. osztályban, szóval most 9.-be megyek, Általánosban is voltam olyan osztálytársaim akik állandoan megjegyzést tettek a fehér bőrömre, nem igazán érdekeltek, nekem igy jo volt. Idén nyáron sem barnultam le, amugy is inkább csak leégek, és ha kintvagyok akkor se a tűző napon állok órákig. Szóval most is maradt a fehér bőrőm. Az lenne a kérdésem, hogy most uj iskolába megyek, szerintetek az osztálytársaim ugyanugy fognak megjegyzéseket tenni a fehér bőrömre mint általánosban? És ha igen, akkor mi a legmegfelelőbb amit erre válaszolni lehet? Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. aug. 31. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy bárki is szolni fog bármit is, elvileg már érettebb emberekkel alkottok egy új osztályt... viszont ha mégis szerintem az a elgjobb, ha egyszerűen nem foglalkozol vele, kis idő míg észreveszik, hogy egyáltalán nem tudnak belédkötni ezzel utána már nem is fognak szólni semmit.
2013. aug. 31. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon fehér a bőröm, de érdekes, hogy maximum idősebb nénikék jegyzik meg, hogy már igazán napozhatnék... Értelmesebbje ilyeneken nem lovagol és nem szól meg.
2013. aug. 31. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Heló:) Nekem is nagyon fehér bőröm van, és bármit teszek nem tudok lebarnulni...én most leszek 10.-es én is féltem ez miatt, hogy beszólogatnak majd stb...de nem így volt..igaz megjegyzést kaptam párat, hogy jaj de fehér a bőröd, vagy hogy miért nem napozol meg egyéb...de igazából nem nagyon izgatott, és nem sértettek ezek a dolgok..:) szóval szerintem ne izgasd ez miatt magad..te jól érzed magad így akkor a többi ne érdekeljen:) szerintem ha ismét kapsz megjegyzéseket a fehér bőrödre akkor nem kell felkapni a vizet, szépen megmondod, hogy neked ez így megfelel és hogy szereted a fehér bőröd:)
2013. aug. 31. 22:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást minden egyes válaszolónak! :)
2013. aug. 31. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
"az ember színe fehér"
2013. aug. 31. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért kell ettől előre félni? :) Csak jól kell tudni kezelni, és kész. :) Nekem is nagyon fehér a bőröm, és teljesen meg vagyok vele elégedve. :D Sosem tudnék lebarnulni, de nem is akarnék. :) Volt hogy beszóltak, hogy hú de fehér vagyok, ez szívás, vagy hasonló. :) Ezen csak mosolyogtam egyet, nem hatott meg. :D
2013. aug. 31. 23:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is fehér vagyok, de ez jóval különlegesebb szín. Ha beszólnak, szólj vissza hogy valószínűleg ő sem tökéletes, amúgy meg nem vagy kíváncsi a véleményére. Persze gimiben sokkal kevesebb az értelmetlen cseszegetés, és az intelligens emberek nem szólnak meg a színed miatt ( akkor sem, ha fehér vagy!)
2013. szept. 1. 00:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha ez számít szakközépbe megyek, de persze találkozni fogok a szakmunkás diákokkal is, de ők nemhiszem hogy azzal fognak foglalkozni hogy 1 szakközepes 9.es-nek milyen a bőrszine, ezért csak az osztálytársaktol tartok egy kicsit.
2013. szept. 1. 01:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is fehér vagyok, a bőrszínem miatt soha nem kötöttek belém.De nem is sulifüggő a dolog, a gimi ahova jártam televolt olyan személyekkel akiknek az alfele a nyakára nőtt.

Míg egy bnőm akit általánosban csesztettek imádta a szakközepes közösséget,teljesen befogadták.

Szóval mindenhol vannak bunkó emberek, ha esetleg beszólnának hagyd figyelmen kívül :)

2013. szept. 1. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!