Homlok pattanás?
Figyelt kérdés
sziasztok homlokomon volt pár kis pattanás szerűség kinyomkodtam ,de most tiszta piros folt az egész.
kb 2 órája volt még mindig tiszta piros foltos .. valamit tudnék vele MOST kezdeni? az a baj nagy a kontraszt mert elégé fehér a bőröm
+ csak a homlokomon jönnek ki ilyenek.. ez miért van? amúgy már 20 éves vagyok és srác
2013. szept. 5. 22:29
1/7 anonim válasza:
Zsíros bőr. Kend be testápolóval, hogy megnyugodjon a bőröd.
2/7 A kérdező kommentje:
testápolótól nem lesz zsírosabb? bocs ha hülye a kérdés
2013. szept. 5. 22:37
3/7 anonim válasza:
Basszus lehet igazad van... most elbizonytalanodtam. :D Én hagytam gyógyulni régen, mikor még előjöttek. Néhány nap és nyomtalanul eltűnik. Vagy annyira zavar? 20/f
4/7 A kérdező kommentje:
elégé zavar.
2013. szept. 5. 22:45
5/7 anonim válasza:
Itt írnak egy-két tippet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
6/7 anonim válasza:
Mosd át kamillateás főzettel,nyugtat és nem szárít.
7/7 anonim válasza:
Én régen( biosz tanárom mondta), hogy kenőccsel csak ártani tudsz vagyis a legtöbbel helyette napi 2-3-szor vízzel megmosod az arcod ha nem segít akkor többször is de ne vidd túlzásba (nálam bevált)
ha nem válik be akkor érdemes sima szappanos vízzel mosni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!