Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások. Vannak jó házi...

Pattanások. Vannak jó házi praktikák ellene?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok ,és elégé zavarnak a pattanásaim.

Nem szélsőséges a helyzet, (tehát az 1 cm2 -re jutó pattanások száma nem haladja meg a 10 et XD XD), de azért van jópár.

Kipróbáltam arctisztító tonikokat, nem jöttek be igazán.

(oxy, clean&clear, fabulon, és a mostani vmi aloe verás)

Mit tegyek hogy ne legyen ennyi?

Ja és megfigyeltem ha nagyobb borostát növesztek, akkor nem nagyon jönnek elő, lehet ennek vmi köze hozzá?

2009. nov. 2. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Hmm :) Szerintem mutasd meg egy kozmetikusnak,és ő majd ad rá kenőcsöket,vagy inkább az a célszerűbb ha kitisztíttatod. Amúgy a bátyám is ugyan így van,ha nagyobb borostát növeszt,akkor kevesebb van neki,mert eddig majdnem hogy 3naponta borotválkozott és kijöttek neki, és most ilyen Gillette Fusion Power borotvát használ és vmivel azért jobb. :) De szerintem maradj a kozmetikusnál

17/L

2009. nov. 2. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok bocsi,igazából nem válaszoltam a kérdésedre. :D Hát én ismerek pár házi praktikát. Paradicsomos pakolás,ami zsíros bőrre is jó és gyulladáscsökkentő. kb 15 percig nyers paradicsomot pépét rakj az arcodra majd hideg vízzel mosd le. Vagy este rakj a pattikra fogkrémet. Nekem még a neogranormon használt, este raktam a pattikra egy picit,és reggelre visszahúzódtak.
2009. nov. 2. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell ide semmi házi sz@rság.bőrgyogyász-->gyógykozmetikus aki kitisztitja az arcod-->ez garantált....
2009. nov. 2. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a borotválkozás miatt vannak. Szerintem használj Akneroxidot vagy Skinorent, ezeket bőrgyógyásszal tudod kiíratni,nem drágák és karban tartja ezt.
2009. nov. 2. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!