Milyen típusú borotvát ajánlanátok hónalj szőrtelenítésre?
Figyelt kérdés
Világéletemben Veet krémmel szőrtelenítettem a hónaljam, de sajnos 2-3 nap után mindig elkezd tüskésedni. Ezért szeretnék kipróbálni egy borotvát, azzal hátha tovább tartana a szőrtelenség. :) Viszont fogalmam sincs, milyen borotvával próbálkozhatnék. Nekem, egy kezdőnek milyen borotvát ajánlanátok?2013. szept. 4. 10:23
1/6 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem tartana tovább. Borotva ugyanolyan, mint a szőrtelenítőkrém.. 1-3 nap után újra szúr a szőr.
Én epilálom, azzal 1 hétig sima.
2/6 A kérdező kommentje:
Az nagy kár, ezt szomorúan olvasom. Van epilátorom, azzal a lábamat szoktam szőrteleníteni, de a hónaljam nem merem. Nem fájdalmas az nagyon?
Ja, és persze köszönöm a választ! :)
2013. szept. 4. 10:39
3/6 anonim válasza:
Sima DM sajátmárkásat használok évek óta. De 2 nap után nő a szőr, akármit csinálsz. (Persze gyantázásnál nem.)
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Én 6 éve epilálom a hónaljamat. Az első néhány használatnál nagyon fájt, 20 percbe telt, mire végeztem a szőrtelenítéssel ott, viszont most már fél perc alatt megvan és sokat enyhült a fájdalom. Kicsit kellemetlen, de semmi több.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
És epilálás után hány órának kell eltelnie ahhoz, hogy dezodorozhass?
2013. szept. 4. 16:02
6/6 anonim válasza:
Én egyből szoktam. Arra figyelj, hogy alkoholmentes legyen a deo, mert különben csípni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!