Szerintetek mikorra múlik el teljesen?
11 éves koromban kezdtem el pattanásos lenni,rengeteg volt az arcomon...Suli is elég stresszes volt.Zsíros volt az arcbőröm,ezért elkezdtem kenni valamivel,amitől kevesebb pattanás lett rajtam(kb 1 évig kentem vele,el is múltak)de úgy kiszárította a bőröm,hogyha végig húzom lazán az ujjam az arcomon,akkor ott egyből elkezd hámlani a bőröm.Voltam bőrgyógyásznál,aki azt mondta,hogy CSAK sima vízzel moshatom az arcom,és szappannal nem szabad mert még jobban szárítja.Most 15 éves vagyok,ritkán vannak pattanásaim,de van néhány ilyen kisebb piros pötty az arcomon,nem dudorodik ki,nem lesz belőle pattanás,csak úgy vannak,de ez se mindig.Nem merek krémet használni a száraz bőrömre,mert félek,hogy kijönnek tőle a pattanások.Ez a pattanásos korszak esetemben kb meddig tarthat?
15/l
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!