A kallos termékek tényleg jók?
Ttejproteines + placentás pakolásáról: A hajamra akkor volt jó, amikor teljesen tropára volt téve a hajvasalótól (6 éve). Most teljesen egészséges a hajam, újra vettem és meglepően tapasztaltam, hogy kiszárította a hajamat, pedig régen ez volt a hajam szerelme. Nem kenem rá, mert 100x jobb nélküle a hajam.
Gogo hajpakolás: illata jó, felkentem a hajamra, de semmi extra. Nem táplál eléggé és mintha rajta se lett volna.
A vaníliás testápolóját nem szeretem, mert ezer év mire beszívódik, ragad tőle a bőröm és darabokban potyog le rólam valamiért elkenése közben.
Egyedül amit szeretek, az a körömlakkja. Gyorsan szárad, tartós és olcsó.
én rengeteg terméküket használom.
a hajfestékek közül a glowt és a kallos colors szoktam használni. nezeknek van a legjobb hamvas szőke árnyalaik.
Samponok közül a placentásat és a lattét használtam. több mint 1 hónapig bírja az 1 literes kiszerelés, ez nálunk nagyon jó, mert sok ilyet használunk.
balzsamok is bírját legalább 1 hónapig és mindkettőt 500 ft körüli áron veszem.
alapozót használok még tőlük és tervezek még púdert venni meg hajolajat.
Hát azért hasra nem esek a dolgaiktól. Bár 1 próbát lehet neki adni, elég olcsó, és annyira azért nem szörnyű.
A hajpakolások szerintem elég semmik, elmegy, de óriási csodát én nem tapasztaltam, bár tény, hogy nincs komolyabb probléma a hajammal.
A lila feliratos hajvégápolójukat szeretem, ár-érték arányban jó.
A sminkcuccok szerintem nem annyira jók, a körömlakkhoz még nem volt szerencsém, mert mindig csak uncsi színeket találok, de az biztos jó, legalábbis körömlakkból még nem találtam nagyon rosszat. :D
A go-go termékcsalád viszont annyit is ér, amennyiért adják. Egyszer az akadt a kezembe valahol, hát olyan pocsék még nem volt egyetlen sampontól sem a hajam, nem ajánlom jó szívvel senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!