Melyik a legjobb hajpakolás a Kallos termékek közül a göndör, száraz hajra?
Nekem is göndör hajam van. :) Én a placentásat ajánlom, nekem az vált be a legjobban. Amíg fent van kifésülöm, leöblítem és csak hagyom megszáradni. Nem száll összevissza, nem zsírosítja és szép fényes, puha. :)
De a mézeset semmiképpen, szénakazal lett tőle a hajam és nem göndörödött szépen. A latte után pedig elég seprűsek lettek a végek. Persze mindenki haja más, van akinek beválik.
Nekem nem göndör a hajam, de száraz. Annyira iszonyatosan, hogy más embernél nemigen láttam ilyen hajat, mint amilyen az enyém. :)
Szerintem a Latte pakolást vedd meg. Én is azt használom, és elég szépen javul a hajam. már nem annyira száraz és sprőd, mint amilyen 1 hónapja volt (akkor kezdtem használni).
Viszont a mézes nekem büdös. Fuj. Borzasztóan. De hát ízlések és pofonok. Nekem a Latte Jó illatú. És nincs benne szilikon, míg a többibe van. Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!