Milyen alapozot ajanlotok fiunak ami tenyleg nem latszik?
Szerintem ne alapozót, hanem CC krémet használj. Nem látszik egyáltalán, szépen egyenlíti a bőrt és sokáig fed.
A Max Factor CC-jét használom.
off: cc krém? te jóisten mik vannak már :D
én korrektort javasoltam volna,de hát ilyen technikával nehéz versenyezni
www.kremmania.hu beírhatod hogy cc, korrektor,olvashatsz véleményeket hogy mennyire látszik, milyen a fedésük. Alapozót ne, az biztos hogy látszani fog!
Személy szerint pedig: essence stay all day korrektor, müllerben kapható, pici hosszúkás üvegben, de segítenek ha nem találod :) ez folyékonyabb állagú, kevésbé látszik, bele kell ütögetni a szemed alatti részbe vékonyan.
köszi nektek :)
holnap veszek ilyen max factort-t aztán meglátjukmirejó :)
Érdekes kérdés :D
KORREKTOR BŐVEN ELÉG. Nekem lány létemre karikás a szemem és csak ez jó rá.
Korrektor: Kinézetre olyan, mint egy rúzs.
(Alapozó: folyékony cucc, megül az apró ráncokban.)
Segítek, mert átérzem a problémádat :D
Bemész egy drogériába (DM, Rossmann) és megkeresed a sminkes részleget. Márka szerint vannak elválasztva, neked egy olcsóbb is megfelel, nem kell mindenáron nagy márkát venni.
Rossmannban árulnak 'Lovely' 'Essence' és 'Miss sporty' márkákat, DM-ben van 'Balea' saját márkás (ez valahol a polcokon szokott lenni odébb), 'Miss sporty' amik olcsóbbak. Mindegyiknél találsz korrektort.
Kép:
Jobb helyeken ki van rakva minden termék elé egy 'tester' feliratú darab, ez az, amit nyugodtan kipróbálhatsz (kezeden, ne a szemeden). Kihúzható tálcák pl. sminkek alatt, azok is testerek.
Olyan árnyalatot vegyél (nézd meg, hogy ugyanazt a kódút veszed-e, amit kipróbáltál, a sok bu.nkó szereti összekeverni, máshova visszatenni). Ne vegyél túl sötétet! Inkább egy picit világosabbat, úgyis eloszlatod. Vigyázz, sok a sárgás árnyalat, ami az agyonszolizott lányoknak való :D Keress egy tükröt és a kezedre kent mintát hasonlítsd össze az arcszíneddel. Ami kb. egyezik, az lesz a jó.
Ha kínosnak érzed, hogy férfi létedre a sminkeket kell próbálgatnod, menj oda az eladóhoz és kamuzd, hogy a tesód /barátnőd bízott meg korrektor vásárlással és ugyanolyan tónusú a bőre, mint neked és segítsen választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!