Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajbalzsam házilag? Amit nem...

Hajbalzsam házilag? Amit nem kell samponnal kimosni és egyszeru osszetevőkbol van?

Figyelt kérdés
hasznalok ricinuspakolast,de azt utana ugye lemosom samponnal......viszont kellene samponozas utan is valami kondicionalo,amitol nem lesz sprod a hajam. nekem nagyon szaraz,mivel festem is. a bolti balzsaamok meg hajapolo szerek nem jottek be,pedig sokat probaltam mar
2013. szept. 1. 14:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Én sört használok és nagyon puha,fényes tőle a hajam. Nekem is ez volt a bajom,hogy iszonyú száraz volt a hajam,de a sör csodákra képes :D Miután a sampont lemostam,utána öblítettem és masszíroztam a hajamba,majd vízzel alaposan lemostam. Ne félj nem marad olyan az illata :D
2013. szept. 1. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!