Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Annyira unom már ezt a folyama...

Annyira unom már ezt a folyamatos szőrtelenítést, lányok, ti nem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 16:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
De nagyon, nagyon érzékeny a bőröm, ezért NAGYON megszenvedek vele. Állandóan benő, begyullad mindenhol, sokszor még rosszabb, mint mielőtt szőrtelenítettem volna...
2013. aug. 31. 18:30
 12/21 anonim ***** válasza:
9%
Nem kötelező.
2013. aug. 31. 18:44
 13/21 anonim ***** válasza:
De rohadtul unom, ha megtehetném véglegesen szőrteleníteném az egyes testrészeimet...
2013. aug. 31. 19:18
 14/21 anonim ***** válasza:
11%
De tényleg nem kötelező.
2013. aug. 31. 19:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nem vagyok ezzel egyedül :D Kedves utolsó, nem kötelező, de biztos hogy te szólnál meg először egy szőrös lábú csajt
2013. aug. 31. 21:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Végleges szőrtelenítés se ér semmit... 3 hónap után lőttek az eredménynek, bár ritkulást tapasztaltam 5 kezelés után. :)

Utálom az egészet. Úgy örülök, amikor sehova nem kell mennem és punnyadhatok otthon, egyedül, szőrösen. Reggelente szemöldökszedés, szakállszedés, arcborotválás (mert ugya a csipesz nem minden szálat tud kiszedni...), utána tusolás, borotválkozás... Szenvedni a szőrnövesztéssel a hónaljamon és lábamon, hogy legalább azt gyantázhassam és közben a legnagyobb melegben is bundabugyiban kell járni, hogy meg ne lássa valaki...

Gyűlöletes dolog... Mindig azon agyalok, hogy mi lesz, ha jön vmi kisebb apokalipszis és én túlélem és szőrösödök a többi túlélő között. :D Még jó, hogy drága kedvesem elfogad így, annak ellenére, hogy reggel nem a legtökéletesebb látvány vagyok. :) 19L

2013. aug. 31. 22:10
 17/21 anonim ***** válasza:
de, nagyon
2013. aug. 31. 23:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Baromira utálom..hónalj és kar még csak hagyján, azzal gyorsan megvagyok, de az egyéb testrészek szőrtelenítését marhára nem szeretem:s
2013. szept. 1. 00:21
 19/21 anonim ***** válasza:
De. Konkrétan mindenre érzékeny vagyok, ráadásul nem egyforma ütemben nő a szőröm, mert a lábam alsó részénél borotválva 1 napot, gyantázva 1-1,5 hetet bír ki, a combnál-vádli felső részénél dupla ennyit. Szóval még ha gyantázok, akkor is hetente kell, csak más részt... És ez se tökéletes megoldás, mert piros kiütéses leszek tőle, a borotvától viszkető piros szőrtüszőgyulladásom lesz, az epilátor meg egy katasztrófa, 3x próbáltam, de mindig.megbántam, mert utána benőtt a szőr, piros pöttyök brr.
2013. szept. 1. 00:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Lányok! Ti akkor azért borotválkoztok, mert ez a társadalmi elvárás? De gondoljatok bele, ha nem borotválkoznátok, lehet hogy az elvárás sem lenne a csupaszság. A férfiak fele sem szereti a mindenhol csupasz lányokat.

Mi volt a sorrend? A nők elkezdtek csupaszak lenni és a férfiaknak ez elkezdett tetszeni, vagy fordítva?

2013. szept. 2. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!