Mit csináljak a mitesszerekkel?
Nyomkodd ki őket. Ingyenes és hatásos. :) Fél napig piros lesz az arcod, de utána nem látszik semmi sem.
Viszont ha "rosszul" nyomod ki (pl. benne marad a töve), akkor be gyulladhat és pattanás lehet belőle. Ha nem vagy biztos magadban, akkor menj el kozmetikushoz, és ő megcsinálja neked.
Neutrogéna miteszereltávolító krém
Próbáltad?
nekem nagyon bejött!!!!:)
Visszajönni visszafognak. De reggel/este alapos arcmosással csökken a számuk. És törekedj arra, hogy napközben ne fogdosd az arcod (pl. amikor támasztod a fejed, vagy megtörlöd a homlokod).
Nekem is ugyanígy sűrűn és sok mitesszerem van, türelem játék, mire mindet kinyomkodom, de ha előtte egy 10-15 percet kamillával párologtatom az arcom, akkor kitágulnak a pórusok és könnyebben kijönnek.
Esetleg kérd meg anyukádat, hátha segít neked. A kenceficékben nem bízok, mert ezerfélét próbáltam, de egyik sem használt.
(Az első válaszoló vagyok)
Kisebb tálkában melegíts vizet, majd tegyél bele egy kevés kamillát. Figyelj arra, hogy ne legyen túl forró (mert akkor árthat a légutaknak), viszont gőzölögjön. Hajolj felé, majd egy vékonyabb törülközőt vagy ruhát teríts a fejedre úgy, hogy "sátrat" alkosson a tálka és az arcod köré. Így a gőz nem "szökik" el. :)
Ha már nagyon gyöngyözik az arcod, akkor törölközővel óvatosan itasd le az izzadságot, és máris mehetsz mitesszert nyomkodni.
(Az első válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!