Az orrom tele van mitesszerekkel, hiába nyomkodom nem jönnek ki, tényleg örökre ott maradnak?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy a mitesszereket nem lehet eltüntetni. Egyszer voltam kozmetikusnál és hozzá se nyúlt az orromhoz. Én itthon kigőzöltem és megnyomkodtam de nem sok jött ki, és másnapra megint olyan lett. :S Mit csináljak vele? Bőrradírt használok, de az se segített.2012. nov. 12. 01:53
1/8 anonim válasza:
Mondjuk használd a szád arra is, hogy megmondd a kozmetikusnak, kezdjen valamit az orroddal...
2/8 anonim válasza:
Van egy ilyen mütyür, sajna nem tudom a nevét, olyan mint egy kiskanâl, csak kisebb a vége, és egy kerek luk van a közepén. Rà kell nyomni az orra, és kijön minden, ami ujjal nem megy.
3/8 anonim válasza:
Rossmann-ban DM-ben lehet kapni mitesszer eltávolító tapaszt! Csak rá kell ragasztani a bevizezett orrodra, megvárni míg megszárad és lehúzni! Ez minden szmötyit eltávolít, és teljesen fájdalommentes.
4/8 anonim válasza:
keress másik kozemtikust. Az orrot is ki szoktuk tisztítani, nem is hallottam még ilyet hogy azt ki hagyja valaki....
Igen mindig lesznek az orrodon miteszerek, mindenkinek ilyen, ha ki is van nyomkodva újra termelődik, de ajánlatos néha kitisztítattani mivel pattanások is lehetnek belőle ha begyulladnak. A bőrradir nem mitszerekre van, hanem az elhalt hámsejtek eltávolítására.
5/8 anonim válasza:
Amit irnak hogy kerek mütyür az a comedo kanál, de pont az orron a legnehezebb vele dolgozni.
6/8 anonim válasza:
Tényleg ott maradnak, úgyhogy jobb, ha levágod az orrodat...
7/8 anonim válasza:
Himalaya nim maszk nagyon jól tisztítja a pórusokat, DM-ben kapható. Nekem ez vált be eddig legjobban. Ha nincs rendszeresen karban tartva, persze hogy visszamitesszeresedik.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes emberek válaszát. A tapaszt is próbáltam már, semmit se szedett ki. Még a zselatinos házi tapaszt is megcsináltam, de az se hatott. Nem szedett ki semmit.
Ahhoz a kozmetikushoz már nem is megyek, de majd keresek egy másikat, csak most nincs rá pénzem. :S
2012. nov. 12. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!