Több év után kiújuló pattanások most már örökre megmaradnak?
Gondolom ezelőtt is ettél már csokit meg szotyit, úgyhogy nem hiszem, hogy konkrétan velük lenne a gond. Azért mindenképp érdemes megvizsgálni az étrendet többi részét is, én pl. így jöttem rá, hogy nekem a túlzott tejfogyasztástól rosszabbodik a bőröm állapota.
De emellett sok minden más is közrejátszhat, például: rossz arcápolási termékeket használsz, stressz, esetleg valamilyen vitaminhiány.
Ha valóban az étkezésed miatt jöttek ki újra, akkor jó pár hétbe (akár hónapba) is beletelhet mire helyrejön a helyzet.
Ha rosszabbodna a bőröd, akkor mindenképp bőrgyógyászt ajánlom, de amúgy is jól jársz, ha hozzá mész, legalább kapsz jó kis krémekre receptet. :)
-használom nagyon nagyon hatásos
+megfeleő fertőtlenítés,sok víz ivása(én is szotyimániás vagyok mégse pattogok már ki tőle),alkalom adtán ha vészes,akkor fogkrém rá,vagy hintőpor,meg sörélesztőt és vitaminokat szedjél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!