Jártok szoláriumba? Ha igen, milyen gyakran és hány percet? Kort és nemet is írjatok.
Dehogy járok, a fehér még mindig szebb.
25/L
Én télen heti 6 percet, nyáron heti 9-et járok. Nem vagyok nagyon barna, de így sápadt sem, pont egészséges szín :)
24/L
szintén nem, mert undoritónak tartom a narancsosbarnás bőrt, és nem akarok 30 éves koromra egy 60 éves nő bőrével rendelkezni... :) szeretek természetes szinű lenni, és nekem a szolis sehogy nem akar természetesnek tűnni... :P
21L
nnnnah.....a kultúrált szolizástól nemleszel narancssárga, kedves rtudatlan nemtom hanyadik válaszoló, akkor okoskodj ha jártas vagy a témában, addig ne ontsd itt a fasságaidat, mert kiröhögteted magadat.....
kedves első, te pedig léccivel ne tegyél ilyen kijelentéseket h a fehér még mindig szebb, csakmert neked hulla színed van, ezt had döntsék el mások h teccik e nekik a hullaszín vagy sem......
enyhén kreo színű vagyok, nem a szolisakat védem, csak utálom azilyen felháborodott beleugatós hülyéket, azegyiknek gőze sincs miről beszél, a másik meg lazán megmiondja a tutit, mert neki hullaszíne van..... mint az első, meg a nemtom hanyadik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!