Mindenhol látom hogy milyen szép egyenes pl. : a Dukai Regina haja még hajvasalás után is de hogy? :o mit csináljak? Nekem a párától is begöndörödik van valami szer a hajra vagy mi?
full hülyeséget írtál.. milyen szép egyenes dukai regina haja még hajvasalás után is?? jó hogy egyenes vasalás után..
nem azt akartad kérdezni,hogy szerintünk mit csinál,hogy állandóan, minden helyzetben egyenes marad e a haja?
ha valóban ez a kérdés akkor... én hallottam egyszer egy olyat,hogy a fodrász megtudja csinálni ( fogalmam sincs milyen módszerrel),hogy a haj tartósan marad egyenes, nem igényel vasalást vagy max minimálisat. szóval kérdezz rá a fodrászodnál
Szia! Ezt találtam a kremmania.hu-n!
Mérgezést kaptam tőle. tegnap csinálták, estére rosszul lettem. fejfájás, hányinger, gyengeség, hidegrázás. wikipedián megtaláltam a mellékhatásokat, bár előbb kerestem volna rá a wikin, most aludni sem tudok :( :
"Jelentett egészségre gyakorolt hatások
Mellékhatásokat jelentették a következő sérülések járó brazil Blowout: szem rendellenességek (irritáció, fokozott könnyezés, homályos látás, vérbőség), idegrendszeri betegségek (fejfájás, égő érzés, szédülés, ájulás) és a légúti tünetek (nehézlégzés, köhögés, kellemetlen érzés az orrban , orrvérzés, nehézlégzés, orrfolyás, torok irritáció, nasopharyngitis). További jelentett tünetek a hányinger, hypotrichosis, mellkasi fájdalom, mellkasi diszkomfort, hányás, és a kiütés.
betiltották számos ország, köztük Kanada [1] és az Európai Unió [2] a magas koncentrációjú szabályozott vegyi anyagok miatt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!