Tényleg kiment a divatból a hajvasalás?
Figyelt kérdés
Még elég sok embert látok vasalt hajjal, de elvileg azt olvastam, már nem divat.2013. aug. 24. 11:41
1/4 anonim válasza:
És szerinted kit érdekel h divat sem?!Ha nem divat nem fognak az emberek leszokni róla!Ez olyan mint a rózsaszín lakk pl...vagy a neon színek..már nem divat de szinte mindenkin olyan van!
2/4 anonim válasza:
A természetes szép haj a divat. Ha a hajvasalás lenne akkor sem követném a divatot, mert nem ér meg annyit, hogy tönkretegyem a hajam és évek szükségesek hozzá, hogy újra rendbe jöjjön.
3/4 anonim válasza:
és ha kiment, akkor abbahagyod? nem értem, ilyenek miért válnak divattá, bár ez tényleg az/az volt, mert hirtelen minden csaj elkezdte szögegyenesre vasalni attól független, hogy jól áll-e neki vagy sem.
nekem göndör és büszke is vagyok rá, nem fogom semmilyen hülye divat miatt se festeni, se vasalni.
23L
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy ezt olvastad, de nekem alapból ilyen semmilyen hullámos a hajam, és semmi formája nincs ha nem vasalom, szóval engem pont nem érdekel hogy kiment a divatból, mert nem tudok vele mást csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!