Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A mostani AVON katalógusból...

A mostani AVON katalógusból szeretném megrendelni a 'clear skin' pórustisztítót. Vélemények?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 15:20
 1/8 anonim válasza:
Nem rossz, de nem minden bőrre hat sajna. Már próbáltam. :/
2013. aug. 28. 15:34
 2/8 A kérdező kommentje:
koszi :) azert egy probat meger, hatha..:)
2013. aug. 28. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Az Avonos meg Oriflames pattanástalanítók meg pórustisztítók nem érnek semmit. Vegyél mosakodókrémet. Sokkal olcsóbb is és annál jobban nem tisztít semmi.
2013. aug. 28. 15:37
 4/8 A kérdező kommentje:
koszonom :)
2013. aug. 28. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam ezt, isten igazából használat után frissnek és tisztának érzed majd az arcod, de egy nem is tudom.. talán egy órával később mintha nem is használtad volna.
2013. aug. 28. 16:38
 6/8 anonim válasza:

Nekem ilyenem van: [link]

Szerintem gyenge a hatása, többet kell a bőrön hagyni, mint amennyit ir rajta, ahhoz, hogy érjen vmit. (De lehet hogy csak az én bőrömre nem jó)

2013. aug. 28. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Tele van színezékkel, parfümmel, meg egyéb összetevőkkel amik károsak a bőrre, még több bőrhibát okoznak.

Használj természetes szereket bőrtisztításhoz. Pl arcradírnak méz+cukor tökéletes. Bioboltokban szappant is vehetsz. Otthon csinálhatsz mitesszer tapaszt tejből, zselatinból. Az Avon termékeket mellőzd az életedből, az egyik legrosszabb márka Magyarországon.

2013. aug. 28. 17:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom!! Inkabb mellozom a rendelest!! :)
2013. aug. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!