Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szemölcsömmel most mit...

A szemölcsömmel most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 éjszakára tettem a szemölcsömre ecetes vattát,majd reggelente levettem és lemostam vízzel. Az ecet kimarta,elfeketedett,a bőr körülötte lejött. Már csak az a fekete kis gyökér tartja. Alálehet látni. Mit csináljak vele,hogy leessen végre? Nem merem letépni. Mit tegyek? Mivel kenjem? S.O.S.

2013. aug. 26. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz!
2013. aug. 26. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon makacs szemölcsöm volt, nekem formalint ajánlott anyukám, de még ígyis rengeteg idő volt. Amitől egyre jobb lett, az az volt, hogyha kiázott, akkor mindig piszkálgattam, egyszer apukám is megpróbálta kiszedni (ami azért nem volt fájdalommentes), és a sok kaparászás után kijött. Jah és egy csomószor fagyasztottam is.

De mindig csak akkor próbáltuk kiszedni amikor ki volt ázva

2013. aug. 26. 22:04
 3/9 A kérdező kommentje:

1.válaszoló: Inkább kerülném az orvosokat egyenlőre. Előbb szeretném otthon megtenni mindent. Utána persze,ha semmi nem segít és nem esik le magától,akkor majd elsétálok a "jó öreg" bőrgyógyászhoz.

2.válaszoló: Köszönöm a válaszodat. Szóval akkor neked a "kaparásos módszer" segített? Tehát leesett a szemölcsöd és nem is nőt vissza?

2013. aug. 26. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:

A legjobb rá egy virág,a vérehulló fecskefű. Kapható ecsetelő formában is gyógyszertárakban.

Nyugodtan szedd el,nekem is így jött le. :) Lesz egy kis lyuk utána,de az hamar begyógyul.

2013. aug. 26. 22:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszodat.:) Tehát csak tépjem le? Nem nő vissza? Nem lesz maradandó nyoma? Köszönöm előre is a választ!
2013. aug. 26. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen,tépd le. Semmi baja nem lesz,bár a nyitott bőrfelület,ami marad utána,először kicsit fura érzés lesz. De ne aggódj. ;)
2013. aug. 26. 22:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbálom.:D
2013. aug. 27. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
és fertőtlenítsd utána, és ragaszd le
2013. aug. 27. 15:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,leesett!:)
2013. aug. 28. 22:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!