A szemölcsömmel most mit csináljak?
Nekem nagyon makacs szemölcsöm volt, nekem formalint ajánlott anyukám, de még ígyis rengeteg idő volt. Amitől egyre jobb lett, az az volt, hogyha kiázott, akkor mindig piszkálgattam, egyszer apukám is megpróbálta kiszedni (ami azért nem volt fájdalommentes), és a sok kaparászás után kijött. Jah és egy csomószor fagyasztottam is.
De mindig csak akkor próbáltuk kiszedni amikor ki volt ázva
1.válaszoló: Inkább kerülném az orvosokat egyenlőre. Előbb szeretném otthon megtenni mindent. Utána persze,ha semmi nem segít és nem esik le magától,akkor majd elsétálok a "jó öreg" bőrgyógyászhoz.
2.válaszoló: Köszönöm a válaszodat. Szóval akkor neked a "kaparásos módszer" segített? Tehát leesett a szemölcsöd és nem is nőt vissza?
A legjobb rá egy virág,a vérehulló fecskefű. Kapható ecsetelő formában is gyógyszertárakban.
Nyugodtan szedd el,nekem is így jött le. :) Lesz egy kis lyuk utána,de az hamar begyógyul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!