Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik jobb a nagyon száraz...

Melyik jobb a nagyon száraz kézre? A kézkrém vagy a testápoló?

Figyelt kérdés

Borzasztó száraz a kezem.

Repedezik is!

#testápoló #kézkrém #Nagyon száraz kéz #Repedezett kéz
tegnap 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:

A Körömvirág krém rendszeres használata. Gyógynövény és nem drága. Gyógynövényboltban vedd.

Minden(‼️) kézmosás után használd.

Gyulladásgátló, hámosító, olyan a bőröm tőle, ahogy mondani szokták, mint a “baba popsija”.

Az arcomra is szoktam kenni alapos tisztítás után, mert amúgy elég száraz a bőröm.

tegnap 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:

A testápoló hígabb általában, jobb a kézkrém.

Amúgy valami zsírosabbat nézz, ami híg, mint a fene, az valószínűleg nem lesz jó. Pl. Nivea kék tégelyes nekem bevált, de akkor sokaknak a Neutrogena is beválik.

Amúgy a körömvirág is jó, de nálam leginkább a körömvirág kenőcs ami beválik (nem a krém), de az nehezen szívódik be, amiatt nem preferálom.

tegnap 23:28
 3/3 anonim válasza:

Kézkrém.

Nekem minden télen kirepedezik a kezem, sima DM-es száraz bőrre való kézkrémmel szoktam kenni, nekem bevált.

ma 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!