Valaki próbálta már így hullámosítani a haját? Milyen lett?
2013. aug. 26. 08:59
1/4 dolli. válasza:
Igen. Nekem két napig (a köv. hajmosásig) megmaradt, hajlakkal, plusz ha éjszakára is összegumiztam (nem így, hanem csak egyszerűen, nem tudom elmagyarázni :D) Csak majd kicsit ki kell rázni, mert uszkár-hatást érsz el :)
3/4 ariana-girl válasza:
mivel fújja be mielőtt ráteszi a zoknit?
4/4 Lőrinczyné Lukács Or válasza:
Mielőtt betekered a hajad a zokniba kicsit vizezd be, majd olyan hajgöndörítő fixáló habbal kezeld, ami a hajtípusodnak megfelelő.
Ha vékony szálú, akkor normál, ha vastag szálú akkor extra erős göndörítő hab is lehet.
A mennyiség kb. mint egy mandarin.
Extra tipp: ha van otthon felbontva sör, kb. fél dl vagy kevesebb (haj hossz függő) tökéletesen természetes hajfixáló. A szaga száradás után nem érződik, főleg, ha reggel lakkozod is. A hajlakk mindenképpen fésülhető verzió legyen,mert különben 2 nap múlva lehet hajat mosni, úgy összekócolódik a lokni tömeg.
Jó munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!