Kamillatea, méz és citromlé elegyéből készítettem hajpakolást világosítás, szőkítés céljából. Próbálta már valaki? Samponozás után hagyod a hajadon?
hát én nekem a citromlétől nagyon eltöredezett és elszálkásodott.. a vége kifakult és száraz lett.. mondjuk én mézet nem nagyon tettem bele, lehet h az nem hagyná!! :/
hajmosás előtt rakd fel a pakolást 1-2 órára és ülj ki vele a napra ha azt akarod hogy kivilágosodjon.. és utána jól öblicsd és mosd át a hajad.. de ha a növesztés is benne van a célodban akkor ne hajszárítózz és vasalgasd..:))
köszönöm! Növeszteni nem nagyon akarom, úgyis nő mint a gomba,csak egy picit világosítani:)
Igen, én is olvastam, hogy a citromlé ilyet okozhat, viszont állítólag annak van a legerőteljesebb szőkítő hatása, így beletettem..:S Majd jól bebalzsamozom utána, remélem nem lesz gond:)
Hát reméljük h nem jársz úgy mint én :D
mondjuk olvass utána egy tojásos hajpakolásnak is, az biztos h nem fogja hagyni.. és felváltva csinálhatod!:)
Hát már a fejemen van, úgyhogy nem sokára kiderül :D
De egyszeri alkalom csak nem csinál hatalmas bajt :)
Kis tanács ha máskor is akarod:
-Ezt a pakolást csináld meg legalább 3-szor(kb naponta,két naponta)
-Mindenképpen tegyél bele olíva olajat mert az is világosít rajta egy kicsit és még ápolja is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!