Göndör, vagy hullámos hajúak! Az igaz, hogy az ilyen haj alapvetően szárazabb egy kicsit az egyenesnél, és a tiéteken sem látszik, hogy nő?
Figyelt kérdés
Az enyémen csak vasalva látszik, göndören nem tudom miért nem, talán mert a vége felfelé kunkorodik?2013. aug. 25. 13:06
1/4 anonim válasza:
Az enyém fenék alá ér, a vége, úgy 40 cm rendesen göndör (de mindig kifésülöm belőle, meg vagy feltekerem kontyba, vagy befonom, akkor csak hullámos marad). Nekem egyáltalán nem száraz, nem törik, és látszik is, hogy nő. Most sokat nőtt nyáron, elég látványosan, úgy nagyjából 6 cm-t. Szerintem ápolás kérdése, hogy száraz-e. Az viszont igaz, hogy nem annyira tűnik úgy általában a göndör hajon, hogy nő, mert a göndörség sok hosszt felvesz.
2/4 anonim válasza:
A hajam a hullamos es az egyenes kozott van. Nagyon eros szalu, es nehol hullamos, 2 hajtincsem kicsit gondor. Es teljesen igaz ra, amit irtal.
En utalom a hajam. :|
3/4 anonim válasza:
Nekem göndör hajam van. Nem az a nagyon göndör, inkább a hullámos felé hajlik.
Ha kihúzom egyenesre leér hátközépig, de göndören csak olyan lapockáig. Nagyon idegesítő. Ráadásul elég vékonyszálú is, szóval le sem húzza a súlya.
Igen, szárazabb is, ezért mindig balzsamot vagy pakolást kell tennem rá. Viszont azt vettem észre, ha ki van egyenesítve, sokkal fényesebb és selymesebb. De nem szoktam túl sűrűn egyenesíteni, mert nagyon hamar törik.
4/4 anonim válasza:
szárazabb, s a növésben megállt. egyenesen, vizesen derékig ér, normál állapotában, göndören csak a hátamig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!