Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen haj illik...

Szerintetek milyen haj illik egy 13 éves lányhoz? Többi lent.

Figyelt kérdés
33 éves vagyok és megigértem a lányomnak hogy a 13-dik szülinapja elött egy héttel elmegyünk fodrászhoz és lehet egy úgymond,ultratrendi" sérója. Ehez kéne segítség. Képek is jöhetnek. Ha értelmeset nem tudsz ide írni kérlek mellőzd magad!! Előre is köszönöm!

2013. aug. 24. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen most a haja? Milyen hosszú, milyen fazonú?
2013. aug. 24. 18:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Majdnem a válláig ér! Elötte cleos haja volt!
2013. aug. 24. 18:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Na igen ezt elfelejtettem.. A lányomnak kleopátrás haja volt most majd nem vállig érő. Sima egyenes barna haj se fufru se más extraság. Arca ovális alakú! Kérlek segítsetek legkésőbb holnap már tudnom kell!!!!!!!!!
2013. aug. 24. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Tépessétek meg egy kicsit a frizuráját. Az mindig úgymond divatos lesz. Festés gondolom kilőve ennyi idősen, most nagyon megy az ombre haj. Én a helyében egy kicsit megnöveszteném, és akkor sokkal többféle fazont lehet vágatni :)

2013. aug. 24. 18:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Jajj!! Nagyonnagyon köszönöm!! Szerintem nekünk az első lesz a nyerő!! Megy a zöld likeolos kezecske :))
2013. aug. 24. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívesen! Örülök, hogy segíthettem! :)
2013. aug. 24. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!