Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen bőrradírt keressek?...

Milyen bőrradírt keressek? Vélemények/tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A bőröm zsíros és pattanásos/mitesszeres volt, egy csomó mindent kipróbáltam, végül ami tényleg bevált az a Mannaszappantól az Ében szappan arcmosásra, és estére a VerMix szárítókeverék(mindkettő gyógynövényes/natúr cucc). Ezt a kettőt használom egy hónapja együtt, és tényleg iszonyatosan jót tett az arcomnak, egyetlen gond, hogy egy kissé kiszárította és szerintem ráférne egy-két alkalommal egy bőrradírozás, hogy eltávolítsam az elhalt dolgokat.

Milyen bőrradírokat tudnátok ajánlani? Érdekel mindenféle ajánlat, vélemény, tapasztalat!

Sokféle terméket kipróbáltam már(nem bőrradírokat), semmiféle vegyszerre nem vagyok allergiás, de amint látszik, inkább a natúr dolgokat díjazza a bőröm. A házi praktikák kotyvasztásához sajna túl lusta vagyok, és valahogy nem is igazán szeretem mindenféle fura dologgal kenni a képem, szóval azoktól eltekintenék.

Köszi minden választ!(:

17/l

2013. aug. 24. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én ezt használom, nagyon jó és nem is drága, itt rengeteg véleményt olvashatsz róla:

[link]

2013. aug. 24. 18:03
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm(:
2013. aug. 24. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:
én nuskin-es bőrradírt használok és galvanic-ozom, hogy pattanásaim se legyenek.
2013. aug. 25. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!