Nálatok mit szólnak otthon, amikor házi hajpakolást csináltok valami ehetőből?
anya: mit csinálsz?
én: tojásos pakolást a hajamra.
anya: a tojás már 35 forint
én: a hajam simán megér 35 forintot
anya: rakjad ráfelé...kb..nem hiszem, hogy szólnának ha rákennél egy kis mézet a hajadra...de nem kell a fél üveget ráönteni:D
Nekem nem kifejezetten váltak be a házi pakolások, a méz sem.
Egyet még kipróbálok, éppen a hajamon van. Olívaolajat melegítettem meg, beledörzsöltem a hajamba, rámelegítettem hajszárítóval és celofánt tettem rá. A végén majd samponnal és balzsammal mosom meg.
A legjobb az, ha a saját spórolt pénzedből veszel ilyesmit, de ha nagyon zavarnak, csináld olyankor, amikor egyedül vagy otthon (esetleg mikor már lefeküdtek). Keverd ki, és zárkózz be vele a fürdőbe. :)
Számon tartják, hány ml méz van és mennyi tojás?
Figyelik, mit viszel ki a fürdőbe?
1-2 kanál méz elég, kb. a teámba szoktam annyit tenni, mint a hajamra, ekkora mennyiség még nem vág földhöz senkit.
Tejfölből sem kell sok, csinálsz valami tejfölös kaját, félreteszel belőle pár kanállal egy kistányérba/dobozba, majd amikor mész hajat mosni, viszed magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!