Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti hogyan hordjátok a...

Lányok! Ti hogyan hordjátok a hajatok suliban? Én eddig csak kiengedve, mert félek nem áll jól a copf. Esetleg valami jobb ötlet? (Mell fölé érő hajam van)

Figyelt kérdés

2013. aug. 21. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nem nagyob variálom: vagy kiengedve (általában vasalva, de van, hogy eredeti göndörségében-hullámosságában) vagy kontyban. Sajnos mostanában nem vagyok valami kreatív, pedig régebben változatosabban készítettem el:) A copf-lófarok sajnos nekem sem áll jól, csak itthonra hordom.

Mostanában néztem pár hajas videót, hogy ihletet merítsek, majd ha elkezdődik a suli, megpróbálok összeügyeskedni néhány új frizurát.

2013. aug. 22. 07:10
 12/12 anonim válasza:

Én is legtöbbször kiengedve vagy copfba hordom a hajamat.Ezeket feldobom egy hajpántal vagy pedig a hajam felső részét enyhén feltupìrozom.Tudom ajánlani a kontyokat is.Esetleg megtanulsz pár fonást pl.francia fonás,halszálka fonás.Ezekbe vmi.szalag félét belefonhatsz Így fel tudod dobni.:):)

12/L

2013. aug. 22. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!