Göndör hajat szeretnék kivitelezési ötlet?
Leszögezném h nemvagyok meleg!:D Van életem gyönyörű asszonykám ééés igen neki szeretnék még jobban tetszeni :) szóval az ötletem h megnövesztem a hajam és vmi göndörre gondoltam :) most a növesztés úgy fél-háromnegyedénél járok de nagyon egyenes a hajam :/ :)erős vastag szálú... ha hajmosás után megtörlöm csak törölközővel akk is ha úgy hagyom akk is ha hajszárítóval szárítom meg akk is szval már nyugodtan hívhatom magam dróthajúnak :D vmi ötlet h tehetném göndörré?:)Nagy példakép pl Kit Harington :) Szóval ne kövezzetek meg ha nem muszály csakmert szeretnék adni a külső megjelenésemre :)
27F
Szerintem az a baj ezzel, hogy ha magadtol csinalod, soha nem fog ugy allni, mint eggy termeszetes gondor haj, inkabb ne nevettesd ki magad.
A masik meg az, hogy irtad, eros egyenes szalu hajad van, na pont ez az a tipus, ami 2 perc utan kidobja magabol a hullamot, szoval hiaba is csinalnad meg.
Esetleg dauer? De az sem ugy nez ki..Es az egyenes hajuaknal gyakran meg azt is kidobja magabol, es visszaall egyenesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!