Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak így az intim...

Mit csináljak így az intim területen?

Figyelt kérdés
Sötét hajú-szőrű típus vagyok, és mindenhogy rosszat tesz a szőrtelenítés. A borotvától kipattogzik a bőröm, és különben sem bírja, hogy másnaponta-kétnaponta leszedjem. A legdrágább, mézes gyantával szedetem le (minden mást kipróbáltam már), de még ezzel is bőven vannak szőrbenövéseim. Ráadásul az is baj, hogy a gyantához ugye legalább 2-3 hét kell, hogy újra le lehessen szedni. Addig mit csináljak?? Meg hát, ha lesz pasim, akkor emiatt nem lehetünk együtt? :$
2013. aug. 20. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogyne lehetnétek együtt :D amúgyba Veet-nek van szőrtelenítő krémje, próbáld ki:)
2013. aug. 20. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát a legtöbb pasi nem szereti, ha szőrös ott lenn... És én is szőrtelenül érzem jól magam.
2013. aug. 20. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:

ollóval nullásgéppel le lehet szedni a nem kivánt szőrzet nagyját abszolút problémamentesen bármilyen fazonra

(figyelni kell azért, hogy a gép pengéje megvágjon vagy az ollóval nehogy belevágj a bőrődbe)

És nem kell mindennap vagy minden másnap borotválkozz, jóhogy kicsap vagy szőrbenővés előfordul

Elég hetente egyszer, hónalj és intimterületen borotválni mindent

Ha még ezután is gond van akkor menj el orvoshoz

üdv

egy férfi

2013. aug. 20. 21:29
 4/7 Doruss ***** válasza:
Epilátor? Én azzal szoktam, mert én sem bírom a borotvát. Ez egyszerű módszer és gyakrabban is csinálhatod, ha kell. Szőrbenövés sajnos minden szőrtelenítő módszer mellett előfordulhat, ellene a (kicsit keményebb) mosakodószivaccsal való tusolást ajánlják, merthogy annak enyhén bőrradírozó hatása van. Nem tudom, hogy az intim területen mennyire működik :D, de szerintem megér egy próbát.
2013. aug. 20. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
és fontos a borotválandó terület bevizesitése majd borotvahabositása/borotvazselézése is, igy könyebben megy a borotva kevesebb a sérülésveszély
2013. aug. 21. 12:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Az epilátor nagyon tép, de ami még ennél is rosszabb, hogy az csinálja a legtöbb szőrbenövést - nekem legalábbis. A lábamat, hónaljamat már tönkretettem vele, az intim rész pedig amúgy is érzékenyebb. De tudom, van, akinek bejön.

Hetente 1x borotválkozni? Hát szépen néznék ki... Ennyi idő alatt még egy világos bőrűnek is rendesen kinő a szőre... :$

2013. aug. 21. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Üdv

Heti egyszeri borotválkozás elég akár sötét bőrű és szőrzetű valaki akár nem

Persze, hogy kicsap a borotva, nem férfiarc az, hogy mindennap leborotváld

Az intim részeken teljesen finom a bőr még a férfiaknál is

- Figyelj arra, ha borotválod magad, hogy mindig vizesitsd be a borotválandó területet és használj borotvahabot/borotvazselét

- Ha egyszer használatos borotvával szőrtelenitesz akkor figyelj arra, hogy mennyire visz a borotva (általában 2-3 alkalmat bir ki egyébként)

- A szőr növésével mindig azonos irányba borotválj ne pedig visszafelé mert az is erős szőrtüsszőgyulladást és szőrbenövéseket okoz

2013. aug. 22. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!