Mit csináljak így az intim területen?
ollóval nullásgéppel le lehet szedni a nem kivánt szőrzet nagyját abszolút problémamentesen bármilyen fazonra
(figyelni kell azért, hogy a gép pengéje megvágjon vagy az ollóval nehogy belevágj a bőrődbe)
És nem kell mindennap vagy minden másnap borotválkozz, jóhogy kicsap vagy szőrbenővés előfordul
Elég hetente egyszer, hónalj és intimterületen borotválni mindent
Ha még ezután is gond van akkor menj el orvoshoz
üdv
egy férfi
Az epilátor nagyon tép, de ami még ennél is rosszabb, hogy az csinálja a legtöbb szőrbenövést - nekem legalábbis. A lábamat, hónaljamat már tönkretettem vele, az intim rész pedig amúgy is érzékenyebb. De tudom, van, akinek bejön.
Hetente 1x borotválkozni? Hát szépen néznék ki... Ennyi idő alatt még egy világos bőrűnek is rendesen kinő a szőre... :$
Üdv
Heti egyszeri borotválkozás elég akár sötét bőrű és szőrzetű valaki akár nem
Persze, hogy kicsap a borotva, nem férfiarc az, hogy mindennap leborotváld
Az intim részeken teljesen finom a bőr még a férfiaknál is
- Figyelj arra, ha borotválod magad, hogy mindig vizesitsd be a borotválandó területet és használj borotvahabot/borotvazselét
- Ha egyszer használatos borotvával szőrtelenitesz akkor figyelj arra, hogy mennyire visz a borotva (általában 2-3 alkalmat bir ki egyébként)
- A szőr növésével mindig azonos irányba borotválj ne pedig visszafelé mert az is erős szőrtüsszőgyulladást és szőrbenövéseket okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!