Borotválás után kb mennyi idővel nő meg akkorára a szőr, hogy epilálni/gyantázni lehessen? (intim területen)
Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 12:29
1/7 anonim válasza:
Másfél hét, de attól függ, nekem több kel mert nagyon ritka, és lassan nő, hála istennek :)
2/7 A kérdező kommentje:
És ilyenkor 1,5hétig ha a barátom próbálkozik, szegény szúrós területre érkezik?
2013. júl. 14. 12:46
3/7 anonim válasza:
Ha kb. fél centis a szőr, akkor már lehet gyantázni. Epilálni rövidebbet is, akár 2-3 mm-es szőrt is lehet. Ez pár nap.
4/7 A kérdező kommentje:
és szerintetek, ha eddig 2x borotváltam+legelőször gyantáztam, csak ugye olyankor nem szedett ki mindent és utána borotváltam, amit kár volt.. Ha várok pár napot, hogy megfelelő nagyságú legyen, és leepilálom, az nagyon fájna? A gyantázás annyira nem fájt, sokkal rosszabbra számítottam
2013. júl. 14. 20:03
5/7 anonim válasza:
Az epilálás sokkal rosszabb, mert ezen a terüelten erősebb a szőr, mint a lábon. Ide a hagyományos, vagy a cukorgyanta a legkíméletesebb.
6/7 A kérdező kommentje:
A cukorgyantához is ugyanakkora szőr kell, mint a hagyományoshoz?
2013. júl. 14. 20:28
7/7 anonim válasza:
Én is leborotváltam először. De utána 2 nappal, már tudtam epilálni! :) Így nem fájt annyira, mivel a szőr kicsi. És teljesen jól kiszedte! :)
Ha kérdésed van, írj!;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!