Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mihez kezdjek, ha szőrös a hátam?

Mihez kezdjek, ha szőrös a hátam?

Figyelt kérdés

A hátam felső része, és a nyakam hátulja egészen a hajamig szőrös. De nem olyan normális sűrű, hanem hosszú fekete szálak, 1-2 centire egymástól. Nagyon ronda, és engem zavar, mivel máshol alig nő rajtam szőr. Be is szóltak már ismerősök, hogy hogy néz már ki.

Leborotválni ha elérném sem akarnám, mert megerősödne. Mit csináljak vele, hogy eltűnjön? Más hogyan szőrteleníti a hátát?

2013. aug. 19. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el kozmetikushoz és gyantáztasd le. 4hétig nem lesz rá gondod, és ritkulni is fog.:)
2013. aug. 19. 16:54
 2/3 anonim válasza:
Borotválástól soha nem erősödik meg a szőr, csak annak érzed mikor elkezd nőni. (ez mechanika az inerciája azonos de nagyobb kevesebb nyomatékot tud felvenni ezért tűnik erősebbnek). Gyantázás szerintem az egyetlen módszer.
2013. aug. 19. 17:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak kozmetikus tudja legyantázni, vagy ha megkérek egy havert, akkor ő sem tudja nagyon elrontani?:D
2013. aug. 19. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!