Száraz arcbőrre mit ajánlotok?
25 éves férfi vagyok és nagyon száraz az arcbőröm .
Mit ajánlotok rá ?
Nivea vagy ilyesmi ?
Köszi szépen .
Amúgy Én is a hagyományos fémdobozos Nivea-ra esküszöm :)
De kipróbálom , amit írtál .
Èn nem hiszek a csoda kenceficékben, mert "rászoktatják" a böröd, a legjobb ha arcmosás után a nedves arcodat vékonyan bekened oliva olajjal, pár percet vársz, majd megtörlöd jó alaposan törölközövel. Szárazságtól alkalmazd naponta, hetente stb :)
OFF: èn az egész testemen ezt a praktikát alkalmazom kb 3 naponta és soha nem szárad ki sehol a böröm, nincs szükségem 2 krémekre, nincs börirritáció, nem pattok ki az arcom és helyrejött a ph értéke.
Első körben kerüld a denat. alcoholos krémeket, a Niveákban általában van, én sose használnám. kremmania.hu-n sok infó van mindenféle krémekről, tudsz nézelődni is.
Ami nekem bejött száraz bőrre, de kicsit drága, az a Bioderma Hydrabio krémje, egy könnyed kis krém, nagyon kevés kell belőle, szépen hidratál egész napra. Esetleg a La Roche-Posay is jó lehet, az termálvizes, szintén picit drága, de nagyon sokáig elég. Ezeknek szép összetevőlistája van, ami fontos, mert a száraz bőr gyakran válik érzékennyé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!