Nektek melyik hajszín tetszik ezek közül? (Főleg férfiak! )
Sziasztok Gyakorisok!
Meguntam a hajszínemet és most hajszínváltáson gondolkodom. Persze úgyis végül az lesz a befutó, amit a pillanatnyi kedélyállapotomban a legjobbnak vélek majd, de azért szeretném róla kikérni a Ti véleményeteket is!
Az alábbi kettő közül kéne választani:
1. [link]
2. [link]
1. Az első hajszín az olyan, mint az eredeti hajszínem, szóval le kéne növesztenem a mostani hajszínemet + mellé befestetni olyanra, amíg lenő. Erre a megoldásra azért gondoltam, mert sok helyen olvastam, hogy a többségnek a természetes hajszínek jönnek be.
2. A második hajszínben azért gondolkodom, mert alapvetően nem szeretem a túl megszokott dolgokat, hajszíneket magamon, például a barnát, bár van akinek jól áll. Illetve szerintem ez illene legjobban az egyéniségemhez, mert egy rockzenét kedvelő (de semmilyen szubkultúrához nem tartozó), művész beállítottságú, perverz fantáziájú lány vagyok. Gondoltam, nem ringatom az embereket abba az illúzióba, hogy a legkevésbé is normális lennék.
A bőröm amúgy világos, de nem falfehér, így nyáron kb. mint Jennifer Anistonnak. A szemeim zöldeskékek. A hajam hullámos, kicsivel mell fölé ér.
Előre is köszi a válaszokat!
16/L
szerintem is 1, de a barnának is vannak igazán szép árnyalatai, és ha több barna melír lenne a hajadban?
tudom, hogy ez egy dezodor, de a színek nagyon szépek rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!