Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen bőrszínű, szemszínű, hajszínű lány tetszik?
Fehér bőrű,kékszemű,szőke hajú,magas termetű,teltkarcsú alkatú,formás combokkal rendelkező hölgyek tetszenek:)
21/F
Én nem válogathatok, még a csúnya, túlsúlyos, szemüveges lányok is visszautasítottak képzeld. :-/
Úgyhogy én csak leírom kik jöttek be legtöbbször nekem külsőre.
Nekem eddig a barna vagy fekete szemű, sötétbarna vagy feketahajú, vékony, alacsony lányok tetszettek meg legtöbbször.
De ettől függetlenülmás lányok is megtetszettek/tetszenek, szerencsére sok lány tetszik, nincs nagy igényem, a túlsúlyos lányok nem vonzanak, egyébként szinte akárkinek lenne esélye nálam, ha ők is jeleznék, hogy nekem is van náluk esélyem.
Egyébként legutóbb egy kék szemű, szőkehajú vékony, alacsony lány tetszett meg, olyan kis aranyos volt. Kevem lett volna megölelgetni és megszeretgetni. :-)
kék szem a gyengém, a szőke haj szintén nagyon tetszik, bőrszín: valakinek illik a nagyon fehér bőr pl vöröshajúaknak, az agyonszolizott csúnya...arany középút
ideálom tehát a természetes szőke, napbarnított bőrű, világító kék szemekkel...
de mégis a legtöbb lány aki tetszik, nem ilyen:-) ..
szóval ez csak egy ideál, ami nagyon ritkaság, és lehet azért tetszik...a belső tulajdonság, szimpátia, kisugárzás sokkal inkább számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!