Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinusolaj tényleg olyan...

Ricinusolaj tényleg olyan nagy csodákat tesz a hajjal?

Figyelt kérdés
Tényleg serkenti a haj növekedését, elősegíti regenerálódását, s fényessé teszi. Kinek vannak pozitív tapasztalatai vele? És hol lehet beszerezni?

2013. aug. 13. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Patikából lehet beszerezni, nekem bevált, három hónap alatt sokat nőtt és nem töredezik, nem hullik a hajam! :D
2013. aug. 13. 19:28
 2/4 madeowpoppy válasza:
én egy időben használtam ricinus olajat tényleg fényes lesz tőle a haj de arról nem tudok hogy a haj növekedését elősegítené.. én akkor használtam amikor nagyon hullott a hajam és tényleg megállította a hajhullásomat is és sokkal de sokkal dúsabb lett tőle a hajam és fényes.. szinte bárhol beszerezheted patikákban tuti lehet kapni és 500ft alatt van az ára az is biztos.. hajnövekedésre én az aloeverát tudom neked ajánlani amit kipróbáltam és 6 alkalomtól már látszodott is hogy hosszabb lett a hajam vagyis elősegíti a haj növekedését : )
2013. aug. 13. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem hullott tőle a hajam. :S
2013. aug. 13. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én hullásra kezdtem használni, de ugyanúgy hullott tőle és nem is nőtt gyorsabban..
2013. aug. 14. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!