Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnék ennyire laza...

Hogyan tudnék ennyire laza copfot készíteni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rendkívül egyszerűnek tűnik, mert igazából csak tiszta kóc az egész, de valahogy az én hajamból sosem sikerül ilyet csinálni. Mindig nagyon szabályos lesz. Van valami tippetek?

[link]

2013. aug. 13. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
fogd össze a hajad ugyan úgy és utána fogj meg mindig pár pici tincset és húzd visszáb egy picit.
2013. aug. 13. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy úgy csinálja ha már össze fogta a haját akkor utána a hajgumit vissza huzza egy picit hogy lazább legyen a haja és utána megfogja és vissza huzza a hajával a hajgumit.
2013. aug. 13. 11:05
 3/7 anonim válasza:
rakj képet a hajadról mert nem minden hajból lehet ha én segítsek nekem privibe küld!
2013. aug. 13. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
2es írja jól.
2013. aug. 13. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor a copfot készíted ne használj fésűt, csak az ujjaiddal igazítsd a hajadat úgy ahogy sikerül. Legjobb, ha nem is fésülködsz meg előtte.
2013. aug. 13. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Találtam neked egy videót is, talán segít:

http://www.youtube.com/watch?v=W6REK18YLJQ

2013. aug. 13. 13:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Ki fogom próbálni mindet, hátha bejön valamelyik! :)
2013. aug. 13. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!