Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Más is szereti a saját és a...

Más is szereti a saját és a házastársa izzadságszagát normalis ez?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 01:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha a másik nem verejtékének az illata bejön, az azt jelenti, hogy biológiailag összeilletek, közös gyereknek sokkal jobb lesz az immunrendszere, mint egy olyannal, akinek ki sem bírod a szagát.
2013. aug. 11. 11:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az illatát. Ebben a feromonos dologban nem hittem eddig, de mostmár..:)
2013. aug. 11. 11:40
 13/14 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a kérdező nem a tipikus, napok óta nem fürdött büdös izzadságszagra gondol..hanem a frissre, (pl szex után,vagy ilyen melegben friss izzadságra..az pedig nem feltétlenül büdös. Nekem is van pár olyan ember,akinek szeretem az illatát ha izzadt(nem büdös). És én is úgy tudom,hogy illat alapján (is) választ párt az ember. Szóval ez teljesen normális dolog.

25/L

2013. aug. 11. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Mostanában egy nagyon különös dolgot tapasztaltam edzés után.

Kellemesnek éreztem a saját illatomat,mármint nem büdös,hanem enyhén édeskés illata van,nem tudom elmagyarázni.

lehet,hogy eszek vmit,ami ilyen hatással van a verejtékmirigyeimre.Nem tudom.

2013. nov. 28. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!