Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki tud olyan testápolót...

Valaki tud olyan testápolót ajánlani aminek nagyon kellemes illata van és sokáig megmarad?

Figyelt kérdés
Édes illatút keresek főleg de más is jöhet(ár meg ,hogy hol lehet venni érdekelne)
2009. okt. 27. 00:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Avonból lehet rendelni egy joghurt nevű testápolót (vagy valami hasonló neve van. Ilyen tégely szerű valamiben van és nagyon finom gyümölcs illata van. Nekem málnás van és ha reggel bekenem magam vele akkor még este is érzem. Szerintem nagyon jó, és tényleg nagyon sokáig tart az illata. Az árát sajnos nem tudom, mert nem én rendeltem, hanem kaptam.
2009. okt. 27. 00:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mandulás testápolók nagyon jók, és a megyy+méz. Isteni!
2009. okt. 27. 00:47
 3/16 A kérdező kommentje:

első válaszolónak nagyon köszönöm tuti kipróbálom :)

2. válaszoló milyen mandulás testápolót ismersz?Tudsz konkrét nevet,márkát mondani?

2009. okt. 27. 00:55
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Avonnál van a mandulás, én egyszerűen azt imádom.(Van hozzá testperemt és tusfürdő is) Most kezdték újra, a régiből már nagyon kevés volt, csak randitestápolónak hívtam és nagyon beosztottam:DDD

A Dove éjszakai testápolójának (a sötétkék flakonos) az illatát szeretem még nagyon, különleges és nagyon finom illat.

2009. okt. 27. 01:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: Az Avonos mandulás olyan 700 ft körül van.
2009. okt. 27. 01:01
 6/16 A kérdező kommentje:
kösziii:)
2009. okt. 27. 01:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
En konkretan a naracssarga Garniert csipem, annak is ede illata van, de nem emelyito.
2009. okt. 27. 12:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
rózsaszin Garnier
2009. okt. 27. 14:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
piros garnier. hamar felszívódik, nem marad zsíros tőle a bőr. kellemes hosszantartó illata van, és hidratálja, puhítja a bőrt. nekem bevált.
2009. okt. 28. 12:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is az Avon termékeket ajánlom, nem drágák és nagyon sokáig érződnek. Mindegyik jó, gyümölcsös és mandulás egyaránt. :)

Még a Dove uborkás (zöld) testápoló is nagyon finom, különleges illatú és szintén sokáig marad meg, de az párszáz forinttal többe kerül azt hiszem.

2009. okt. 30. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!