Hennával festettem be a hajam, kicsit gesztenyésebb színt szerettem volna, mit tehetek?
Kicsit élénk lett, szobafényben sötétvörösesebb, napfényben viszont durva répafejem van.:)
Katasztrófa.:D
Kávéval festettem alapból, a Szép kis Indiában kapható Neha natúr henna porral.
Csak 1 órát hagytam a hajamon.
A próbafestések jók lettek, de így, hogy az egész hajam vörös már túl erős nekem.
Pláne, hogy a szemöldököm kicsit sötétebb...
Van valami tippetek?
Mossak még kávéval hajat?
Fekete teával?
Amikor a kamillateás próbafestést csináltam, annyi különbség volt, hogy kicsit csillogóbb lett a rezes szín... a kávés festéstől meg csak egy hajszálnyit lett sötétebb, de ha nem tudom, hogy az egyik tincsem kávéval kevert hennával festettem, a másikat meg csak hennával, meg nem mondom, hogy van különbség...
Vagy vegyek szintetikus barnás hajfestéket és fessek rá? (talán meg sem fogná a hajamat, hiszen a henna bevonta...)
Vagy pár nap múlva áll be a végleges színe, és van rá esélyem, hogy kicsit visszafogottabb lesz a végeredmény?
(Tegnap este festettem be.)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!