Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hsznált már valaki hennás...

Hsznált már valaki hennás festéket (pl. hennaplus) hajszőkítésre? és ha igen akkor mi lett az eredmény? Nem lett vöröses? és mennyi idő után lehet kémiai festék után hennás festéket használni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
én csak azt csinàltam hogy fekete henàval festetem a hajam. és az aljàt kiakartam szökìteni szökìtöporal . na és jò narancs szine let. henàt amig ki nem nö adig nembirod kiszökìteni/ vilàgosìtani. hena utàn bàrmikor tehetsz oxidàciòs festéket. az meg nemtom milyen hena hogy szökìt!
2009. okt. 27. 12:27
 2/6 A kérdező kommentje:
na igen, pont arra lennék elsősorban kíváncsi, hogy mivel a henna csak vörösre tud színezni és elvileg világosítani sem képes, akkor hogy lehetnek hennás szőke festékek? vagy azokban is ugyanolyan vegyianyagok vannak mint a rendesben csak ráírják hogy hennás? vagy van benne egy kis henna de attol meg csak vörösesebb lesz a szőke haj? egyátalán hogyan tudná hidrogén és ammonia nélkül világosítani a hajat akár 1 árnyalattal is?
2009. okt. 27. 13:14
 3/6 anonim válasza:
nem szokitesre hasznaltam, csak festesre, mert azt mondtak hogy nagyon egeszseges, par napig olyan budos volt a hajam, pedig mostam sokszor. olyan szena, vagy tragya, vagy nem is tudom milyen, de nagyon kellemetlen
2009. okt. 28. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én legvilágosabb henna hajfestéket csak világos vörösben láttam eddig.
2009. okt. 29. 00:01
 5/6 A kérdező kommentje:
2009. okt. 29. 00:05
 6/6 anonim válasza:
amit te mutatsz az nem igazi henna. soksok vegyszer van az ilyenekben ezért lesz ilyen színű. a szőke színt megkapod, de roncsolja a hajadat! az igazi természetes henna barna vagy vörös, vörösesbarna
2010. aug. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!