Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hennázott hajra milyen sampon,...

Hennázott hajra milyen sampon, göndörítő hab mehet? A szemöldökömmel mit csináljak?

Figyelt kérdés

szőkés barna volt az alap hajszínem, natúr hennával festettem, egészen más színű szobában vagy napfényben, és semmiképpen sem szeretném, hogy ennél világosabb legyen, inkább gesztenyésebbre akartam kicsit, de így is jó...

Tegnap festettem be... van olyan sampon/hajhab, amit kifejezetten nem szabad használni hozzá?

Illetve a szemöldököm most egy hajszálnyit elüt a hajszínemtől, arra is tegyek pár percig hennát? Hogy ne vörös legyen, csak hátha minimálisan befogja... de ha az is ilyen vörös lesz, felkötöm magam.:)

Köszi a válaszokat!

2013. aug. 10. 09:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!